Simma lugnt.

Häromdagen fick jag den geniala idén att ta ett kvällsdopp efter jobbet. Eftersom jag är van vid Mälarens något svalare vatten då stugan ligger där tycker jag att allt över 16 grader är varmt. Så enligt mig var det riktigt skönt i sjön på hemmaplan men tydligen var det nog inte lika varmt som jag trodde då förkylningen kom som ett brev på posten dagen därpå. Nu snorar jag som bara den och snyter sönder näsan. Dessutom känner jag av halsen och hostar men tänker verkligen inte klaga då jag har åkt på betydligt värre förkylningar under vårterminen. Så nu håller jag tummar och tår för att jag snart är på bättringsvägen.
 
Fröken

Namaste.

Från början fnös jag bara åt alla som tjatade på mig att jag skulle börja på yoga. Jag hade redan testat det ett par gånger tidigare och det var verkligen inget för mig. Jag blev bara stressad av att försöka andas lugnt och metodiskt medan jag försökte trassla ut min stela kropp ur alla möjliga och omöjliga positioner som jag inte ens visste existerade. Flera år senare beslöt jag mig dock för att ge yogan ytterligare en chans och för bara några veckor sedan provade jag på yinyoga för första gången. Det visade sig vara den perfekta yogaformen för mig så numera är även jag fast.
 
Fröken

Tillbaka på gymmet.

På grund av en snurrig vårtermin (bokstavligt talat) har jag fått lov att ta en ofrivillig paus från träningen i ett par månader. Dock har jag börjat gå på yinyoga en gång i veckan vilket verkar hjälpa mot kristallerna men annars har jag hållit mig borta från gymmet. Det var inte förrän idag som jag vågade prova på att gå på mitt favoritpass nämligen Body Pump. Allt gick bra förutom att jag blev lite snurrig vid skiftandet av positioner från liggande till stående. Jag valde även att lyfta lättare vikter än vad jag brukar under dagens pass då jag ville känna efter vad jag orkar just nu.
 
Fröken
Upp