Sista dagen.

Idag är det sista dagen innan jag börjar jobba igen men det känns helt okej faktiskt vilket förmodligen beror på att jag har haft en underbar semester i år. För en gångs skull känns det som om jag har hunnit med allt som jag ville göra i sommar. Resan som jag kände att jag behövde göra blev av (läs om den här), jag har solat, badat och gjort dagsutflykter både på hemmaplan och i Sörmland, träffat vänner, fikat och ätit glass. Dock valde jag att inte planera sönder varenda timme och minut av semestern i år för att få mer tid till att rå om mig själv. I sommar har jag även lärt mig att njuta av ensamheten på ett helt nytt sätt och jag förstår plötsligt njutningen av att resa iväg själv. Nu tänker jag avsluta min semester på bästa sätt d.v.s. med promenad och yinyoga.
 
Fröken
#1 - - Jennifer:

Härligt att du har haft en underbar semester :D

#2 - - My Nordqvist:

Åh vad härligt att det blev en sådan bra semester!! :)

#3 - - Emma Engström:

Hoppas du haft en bra start på jobbet! Kram

#4 - - Matilda Berlin:

Så underbart att du haft en sån bra semester fining!! Hoppas du får det bra på jobbet nu <3

#5 - - Yohanna af Skovde:

Det låter som en grym semester! :)

#6 - - Michelle:

Så härligt! Jag börjar jobba på måndag igen, hoppas att jag också känner samma när det är dags. Just nu vill jag bara vara stanna ledig hur länge som helst :)

#7 - - Ronja Therese:

Vilken underbar känsla att känna att man hunnit med det man vill! Hoppas jobbet och allt annat också flyter på nu när vardagen är tillbaka :-)

#8 - - Ida:

Är skönt att inte ha varenda stund planerad :)

Upp