Mamma Mia 2.

 
Kom nyss hem från en fullsatt biosalong trots värmen vilket förmodligen beror på att premiären var bara för ett par dagar sedan. Jag hade muttrat för mig själv innan om jag och min vän var riktigt kloka som gick på bio mitt i sommaren men det visade det sig att temperaturen inne i salongen var ganska behaglig faktiskt. Dessutom var filmen mycket bättre än förväntat och bjöd på både skratt, tårar och en hel del överraskningar. Alla gamla karaktärer är med på ett eller annat sätt men vi får även möta några nya ansikten. Sedan upphör jag aldrig med att sluta förvånas över hur duktiga dessa skådespelare är på att sjunga och framför allt Lily James som spelar Donna som ung i uppföljaren.
 
Fröken
#1 - - My:

Ska se den någongång :)

Svar: Det tycker jag absolut! :-)
Fröken

#2 - - Ronja Therese:

Har också varit skeptisk till att gå på bio såhär mitt i sommaren, men skönt att veta att det kanske är överkomligt ändå då! Och kul att höra att du gillade filmen ändå, har hört lite blandat om den än så länge!

Svar: De har nog fläktar eller AC i salongen blev vi varse om men köp med dig något kallt att dricka för det kyler ner... Och filmen ja gå och se den vettja! ;-)
Fröken

#3 - - Denise:

Åh! Måste också se! :D

Upp