Sovmorgon.

Jag tog tydligen en lång och skön sovmorgon imorse med och därför blev det lite bråttom när jag upptäckte att det hade kommit snö under natten. Det var bara att dra på sig ytterkläderna över pyjamasen för att gå ut och kolla till bilen. Tack och lov var den inte lika insnöad som förra gången (du hittar inlägget här) men jag passade ändå på att sätta igång kupévärmaren. Jag ska nämligen iväg om ett par timmar för att fika med en vän på stan och behöver min bil då. Nu är det dags för mig att göra mig i ordning för dagen.
 
Fröken

Kommentarer :

#1: Days by Johanna

Skönt med sovmorgon! :)

Svar: Eller hur?! :-)
Fröken

skriven
#2: Yohanna af Skovde

Kollade på länken och förra bilden på översnöad bil, JISSES! När det har snöat så har vi en borste men den ligger naturligtvis I bilen så vi får ändå hafsa bort snön med händerna typ, känns som att vi borde ha lärt oss bid det här laget :)

Svar: Eller hur?! Jag kan ju tillägga att mina grannar skrattade gott åt mig när jag höll på att gräva fram bilen... "Är du säker på att det är rätt bil?!" skojade en granne med mig och jag kunde inte låta bli att le. ;-)
Fröken

skriven
#3: Days by Johanna

Tack för styrkekramen :)

Svar: <3
Fröken

skriven
#4: Ljuva Julia

åååh så härligt med snö. Här i Umeå är det patetiskt lite, under alla åtr jag bott här så har det aldrig varit såhär isigt och fult i januari... fattar EJ!

Tack för de fina och helt otroligt upplyftande komplimangerna på min blogg! Till bilderna så använder jag Photoshop CS6, det är det enda programmet jag behärskar :D

Svar: Har inte ens ni i Umeå snö? Vart är världen på väg egentligen?! ;-) Vi har inte heller så mycket snö längre. Bilden är nämligen tagen för några veckor sedan...
Fröken

skriven

Kommentera inlägget här :