Michelingumman hälsar.

Det känns som om jag bor i mina täckbyxor och min skidjacka från 8848 Altitude just nu. Jag har dessa kläder på mig när jag går till och från jobbet, under arbetstid men även under helgerna när jag ger mig iväg ut på mina utflykter. Visserligen uppskattar jag vintern och speciellt när solen skiner, det är några minusgrader utomhus och sjön har fryst på så att jag kan åka skridskor. Fast jag måste erkänna att jag längtar efter sommaren emellanåt så man slipper känna sig som en michelingumma mest hela tiden.
 
Fröken

Kommentarer :

#1: Ljuva Julia

jag har ett inlägg tidsinställt till idag då jag har fotat en vecka i vinterkläder, haha. Det är verkligen... fluffigt!

Angående kommande italienresa är det snowboard för hela slanten ja, men pappa, som ska med, fick stå för hotellet (tack för det, skulle varit såååå ruinerad annars) och han valde ett rum med jacuzzi, så lite lättja i badet ska jag väl hinna med också ;)

Svar: Eller hur?! Och vissa har det bra minsann men njut av varenda sekund av resan. Det är du värd! :-)
Fröken

skriven
#2: Ljuva Julia

Och just det, läkarbesöket... well, onsdag och fredag förra veckan gick bra och de fick sina ursprungstester och jag remitterades till att få ett holter att ta ekg i ett dygn. Men sedan ställde psykologen in i onsdags, så den här veckan blev det inget. Jag har inte hört något nytt heller... tungt.

Svar: Jag hoppas verkligen att det löser sig för dig! Styrkekram
Fröken

skriven
#3: Lisa

Ser så härligt ut med snön =) Fast håller med dig, nog längtar man efter sommaren nu =)

Svar: Ja verkligen. :-)
Fröken

skriven

Kommentera inlägget här :