Promenad på isen.

Eftersom solen fortfarande sken när jag kom hem från jobbet fick jag för mig att äta mellanmål utomhus idag. Jag gjorde i ordning matsäck och styrde stegen mot vindskyddet som finns på gångavstånd från mig. Fast när jag fick syn på alla människor ute på isen tänkte jag om och tog en promenad på sjön istället. Det är något som händer med mig när jag kommer ut på sjön oavsett om jag går, åker skridskor eller sitter i en båt. Jag glömmer bort alla bekymmer för en stund och kan fokusera på nuet. Det är ett välkommet inslag i mitt liv just nu vill jag lova.
 
Fröken

Min lördag.

Trots att jag fortfarande är förkyld har jag fått en hel del gjort idag. Jag har bland annat gjort egen pyttipanna på potatis, morötter, lök och falukorv och plockat undan i hela lägenheten. Dessutom har jag släpat iväg mig till affären för att handla godsaker inför kvällens schlagercirkus. Egentligen hade jag missat totalt att det är dags för melodifestivalen att dra igång men råkade läsa det på nätet av en slump. Jag är inget större schlagerfan som ni kanske redan har räknat ut vid det här laget men tänker alltså se på spektaklet ikväll ändå i brist på annat.
 
Fröken

Michelingumman hälsar.

Det känns som om jag bor i mina täckbyxor och min skidjacka från 8848 Altitude just nu. Jag har dessa kläder på mig när jag går till och från jobbet, under arbetstid men även under helgerna när jag ger mig iväg ut på mina utflykter. Visserligen uppskattar jag vintern och speciellt när solen skiner, det är några minusgrader utomhus och sjön har fryst på så att jag kan åka skridskor. Fast jag måste erkänna att jag längtar efter sommaren emellanåt så man slipper känna sig som en michelingumma mest hela tiden.
 
Fröken