Varm choklad.

Blanda ner 3 msk socker, 1 msk kakao och 2,5 dl laktosfri mjölk i en kastrull. Serveras varm tillsammans med Sias laktosfria chokladglass med mashmallow. Mumma kardemumma!

Semester.

 Min första semesterdag inledde jag med att sova tio timmar i natt. Sedan ringde alarmet klockan åtta och det blev ett tufft corepass på gymmet på morgonen. Efter träningen blev det en snabb vända på stan och nu är jag hemma igen. Planen är att laga storkok och göra chokladfudge tills nyårsfirandet imorgon men just nu har jag fastnat framför datorn. Det kanske blir en och annan film innan jag får ändan ur vagnen. Hursomhelst hoppas jag att sjön fryser på ännu mer så att jag får ge mig iväg ut på isen under semestern. Numera håller jag mig till hockeyrör då mina försök på långfärdsskridskor slutade som bekant med en stukad fot men även med en stukad handled vid ett annat tillfälle.
 
Fröken

En strålande jul.

Vi gick emot strömmen i min familj och firade jul en vecka tidigare än alla andra i år eftersom syrran och hennes sambo jobbade på julafton. Egentligen skulle vi fira tillsammans med släkten på mammas sida men de låg hemma i vinterkräksjukan så de fick inte komma av förklarliga skäl. Dock hade vi en trevlig "jul" och åt som vanligt alldeles för mycket mat men det är ju så gott. På kvällen öppnade vi julklappar och i år hade vi bestämt oss för att köpa något som man tycker är just typiskt för den som skulle få presenten. Det är väl bara att konstatera att vi känner varandra väldigt bra i min familj vid det här laget. På julafton åkte vi som inte jobbade de tjugo milen till pappas släkt och firade jul nummer två med ännu mer julmat och julgodis. Jag är otroligt nöjd med årets jul men vi har fortfarande ett julfirande kvar att bocka av i min familj.
 
Fröken